BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

woensdag 28 april 2010

‘RTL 5 IN CONCERT’ BRENGT GROOTSTE KONINGINNEDAGFEEST VAN NEDERLAND IN BEELD

Het is al tien jaar lang het grootste feest van Nederland, het Radio 538 Koninginnedagfeest op 30 april. Elk jaar verandert het Museumplein in Amsterdam in één grote, oranje, dansende en feestende massa. En daar is RTL 5 bij! Presentatoren Nikkie Plessen, Dennis Weening en Rick Brandsteder zijn de hele dag op het Museumplein én in andere delen van de stad om mee te feesten. De hoogtepunten van deze uitbundige dag zijn ’s avonds tussen 20.30 en 22.30 uur te zien bij RTL 5.

De honderdduizend mensen die voor het gigantische 538-podium staan kunnen uit hun dak gaan tijdens spetterende optredens van heel veel topartiesten, zoals Annagrace, Caro Emerald, Chuckie, Di-rect, Esmee Denters, Gerard Joling, Ilse DeLange, Kane, Nikki, Quintino, R.I.O., Ray & Anita, Stereo, The Baseballs, Valerius, VanVelzen en als afsluiter Tiësto. Uiteraard spreken Nikkie, Dennis en Rick backstage met de artiesten, wat ’s avonds terug te zien is in de tv-registratie.

 
Het RTL 5-presentatietrio duikt ook dieper de stad in om de sfeer te proeven van het Oranjefeest. Zo gaan Dennis en Rick ‘boot-hoppen’ in de grachten, ze kijken hoe gezellig het is in het Vondelpark en wie er met één euro de grootste buit binnenhaalt. Ook praten ze met toeristen of zij zich een beetje staande kunnen houden in deze gezellige, nationale gekte.
Uitzending: ‘RTL 5 in Concert: Radio 538-Koninginnedagfeest 2010’, vrijdag 30 april, tussen 20.30 en 22.30 uur bij RTL 5.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten