BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

woensdag 28 april 2010

De Toppers staan in 2010 al voor het zesde jaar op rij in de Amsterdam ArenA


100% NL heeft een exclusief samenwerkingsverband gesloten met Toppers in Concert ‘Het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland’! Toppers in Concert, het feest der feesten, het unieke feestconcept waar dit jaar de miljoenste (1.000.000) bezoeker verwelkomd gaat worden. De succesformatie is dit jaar met vier personen nu de twee divo’s Gerard Joling en Gordon, naast Jeroen van der Boom en René Froger, hun opwachting gaan maken.

 
De Toppers staan in 2010 al voor het zesde jaar op rij in de Amsterdam ArenA. 20, 21 en 22 mei a.s. is het weer massaal meezingen en swingen met de allergrootste meezinghits uit heden en verleden en gastoptredens van o.a. Ruth Jacott, Frans Bauer, Karin Bloemen, Wesley, Thomas Berge en Martin Morero.

‘100% NL is het station met de muziek van eigen bodem. Met ruim 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. Aansluiting en aanwezigheid bij het grootste muziekevenement van Nederland is dan ook een logisch vervolg. Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking en gaan er met de Toppers iets fantastisch van maken’.


‘Het wordt een hele leuke en verrassende samenwerking met o.a. een ‘Toppers Week’ op Radio 100% Nl van 10 t/m 15 mei met leuke prijsvragen waarin de luisteraars kans maken op tickets en een Meet & Greet. Ook gaan we exclusief 100% NL Magazine maken voor de concertbezoekers en maken we iedere concertdag na afloop van het concert een After Party op de radio met sfeerimpressies, interviews en veel Toppers muziek zodat zowel de concertbezoekers op weg naar huis als de mensen thuis kunnen nagenieten’ aldus Carlo de Boer, directeur van 100% NL.

Vier dus samen met 100% NL ‘Het feest van verbroedering in het grootste ‘meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA!’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten