BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

woensdag 28 april 2010

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL FOR KIDS 4 JULI 2010 IN LANTAREN/VENSTER

Op zondagmiddag 4 juli kunnen jonge jazzliefhebbers hun hart ophalen tijdens het North Sea Jazz Festival for Kids in Lantaren/Venster te Rotterdam. De middag wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan Junior Song festival winnaar Ralf. Het North Sea Jazz Festival for Kids bestaat elk jaar uit muziekvoorstellingen van veel belovende talenten, concerten, workshops en nog veel meer. Een feestelijk festival voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Miles en Tram 7
Uniek op het programma van North Sea Jazz for Kids is jazzopera Miles en Tram 7. Het jongetje Miles heeft altijd een liedje in zijn hoofd. Totdat er op een dag iets gebeurt. Dan wordt het stil in Miles. Op een dag stapt hij in tram 7, en beleeft hij een muzikaal avontuur.
Kuenta i Tambú
Jam mee met Kuenta i Tambú, een percussieconcert met Caribische en Zuid-Amerikaanse liedjes onder leiding van ritmische duizendpoot Roël Calister.

Concerten en meer
Kijk naar een concert van Roy de Rijke, die samen met de broertjes Morice en Tonjo Basily (bekend van Holland’s Got Talent) in de band Gipsy Trio de Rijke speelt. Daarnaast treden de Jazz Juniors, Jazz Kidz en Music Matters Brassbandschool op. De bezoekers kunnen animaties bekijken die gemaakt zijn door studenten van de Willem de Kooning Academie, en er is een muziekspeeltuin waar gespeeld kan worden met verschillende bijzondere instrumenten.

North Sea Jazz Festival for Kids



Zondagmiddag 4 juli 2010, Lantaren/Venster Rotterdam
Entree: €12, - (kinderen) / €16, - (volwassenen)

Deuren open:13:30uur Programma: 14:00uur tot 18:00uur

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf morgen 22 april via de website http://www.lantaren-venster.nl/
of aan de kassa van Lantaren/Venster, Gouvernestraat 133, Rotterdam, tel. 010-2772277.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten