BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

zaterdag 11 augustus 2012


TYGO GERNANDT OVERGELEVERD AAN VRAGENVUUR VAN ART EN DE KIJKER




Acteur Tygo Gernandt is de gast in de eerste aflevering van Mention; het nieuwe interview-programma van Nederland 3. AVRO presentator Art Rooijakkers onderwerpt Tygo Gernandt aan een vragenvuur waarbij internettend Nederland input levert. In dit unieke interviewprogramma kan de kijker via facebook en twitter vragen aan Tygo stellen. Art zal in het live interview geen onderwerp schuwen: werk, privé, angsten en dromen, alles komt aan bod. Mention wordt 16 augustus om 21.35 live uitgezonden en vormt onderdeel van TV-Lab.

Tygo Gernandt is een van Nederlands meest veelzijdige acteurs. Hij werd tot twee keer toe voor zijn werk bekroond met een Gouden Kalf. In 2003 voor zijn rol in Van God Los en in 2005 voor zijn rol in het Schnitzelparadijs. Zelf zegt hij verslaafd te zijn aan werk. Dit najaar is Tygo te zien in AVRO’s nieuwe familieserie ‘De Vier van Westwijk’. Ook speelt hij een rol in de SBS-serie ‘Dokter Tinus’ en schittert hij in het theater in de nieuwe versie van Cloaca, geschreven door Maria Goos.

Naast zijn veelzijdige carrière vormt ook het privéleven van Tygo vaak aanleiding tot nieuws. Bijvoorbeeld door zijn relaties met actrices Anna Drijver en Eva van de Wijdeven. Maar ook vanwege zijn overwonnen cocaïneverslaving en omdat hij dit voorjaar zoenend met Thijs Romer op de cover van L’Homo stond.

Art Rooijakkers: “Tygo wordt door zijn levensstijl en talent ook wel de Nederlandse Johnny Depp genoemd. Hij is energiek, intens en veelzijdig. Volgens mij valt er genoeg te bespreken met deze bijzondere acteur en ik ben dan ook benieuwd wat voor vragen er binnen gaan komen via facebook en twitter.”

Kijkers kunnen in de week voorafgaand aan de uitzending hun vragen en opmerkingen over Tygo kwijt via facebook (mentiontv) of twitter (@mentiontv). En ook tijdens de uitzending zijn vragen welkom via dezelfde social media.





      #mentiontv of @mentiontv



      facebook.com/mentiontv

Mention wordt in opdracht van de AVRO geproduceerd door Zuiderzon, het productiebedrijf van Art Rooijakkers.

Mention, donderdag 16 augustus  21.35 uur, op Nederland 3 tijdens TV-Lab.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten