BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

zaterdag 11 augustus 2012

Swarovski opent de deuren van haar eerste crystal forest concept store in amsterdam
Donderdag 9 augustus is Swarovski’s eerste Crystal Forest concept store op de Dam in Amsterdam officieel geopend.
Robert Buchbauer, lid van de Swarovski-familie en lid van de Raad van Bestuur: ‘Swarovski wil de stralende wereld van kristal aan onze klanten presenteren op een wijze die hun verwachtingen overtreft.’

Een exclusief winkelontwerp: ‘Crystal Forest’

Swarovski bundelde haar krachten met de befaamde ontwerper Tokujin Yoshioka, die de creatieve inspiratiebron was voor deze betoverende winkelarchitectuur. Het concept berust op het thema ‘Crystal Forest’, een kristallen woud dat de eindeloze mogelijkheden van kristal benadrukt en illustreert hoezeer het bedrijf begaan is met de natuur.
Magisch
‘Crystal Forest’ is een feest voor de zintuigen waarin bezoekers zich kunnen overgeven aan de verleidelijke glans en eindeloze diepte van kristal. ‘Swarovski boutiques zijn unieke, magische locaties en de nieuwe winkelinrichting is een schitterende en tastbare ervaring voor iedereen die kristal een warm hart toedraagt’, aldus Robert Buchbauer.
Interieur
Binnen de boutique komt het ‘Crystal Forest’ pas echt tot leven – alle wanden zijn bekleed met reflecterende witte reliëfprisma’s van verschillende afmetingen. De verschillende, facetgeslepen elementen zorgen voor visuele diepte en bezitten een ritme dat in balans is met de regels en rituelen van de natuur. In de reliëfwanden zijn verticale en horizontale vitrinekasten verwerkt die de kristallen producten optimaal tot hun recht laten komen.
Verlichting
De zachte sfeerverlichting in de boutique speelt een belangrijke rol in de nieuwe architectuur. In de vitrines worden de objecten en sieraden vanuit meerdere hoeken verlicht door LED-lampjes, een fascinerend spel van schaduw en licht dat de boutique doet glinsteren als kristal.
Locatie
Dam 6
1012 NP Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten