BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

dinsdag 1 juni 2010

Nederlandse artiesten als Oranje elftal voor 100% NL


Ook de Nederlandse artiesten zijn klaar voor het WK 2010 in Zuid Afrika. Speciaal voor 100% NL hebben 11 grote Nederlandse artiesten hun voetbaltenue aangetrokken en zijn met elkaar op de foto gegaan.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “100% NL is natuurlijk de radiozender met de muziek van Nederland en zeker tijdens de WK-voetbal is het Oranjegevoel op z'n hoogtepunt. Vandaar dat wij nu met trots 'Het Oranje van 100% NL’ presenteren. Een mooie elftalfoto van onze eigen Oranje-artiesten Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Xander de Buisonjé, Gerard Joling, Jan Smit, Wolter Kroes, Thomas Berge, Rene Froger en Gordon."

Vanaf de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op 14 juni staat 100% NL ook in het teken van het WK voetbal. Er zijn onder meer er gesigneerde oranje voetbalshirts te winnen van de artiesten uit het 100% NL elftal. De WK uiting is te downloaden op http://www.100p.nl/media/UitingWk-groepsfoto.zip.


100% NL

Met 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Thomas Berge, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op http://www.100p.nl/.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Jan Peter Balkenende en Bridget Maasland.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten