BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

woensdag 2 juni 2010

Manfield lanceert WK brogue voor de stijlvolle Oranjefan


Amsterdam, 1 juni 2010 – Mannen die tijdens de wedstrijden van Oranje trendy voor de dag willen komen, kiezen dé WK schoen van Manfield: een stijlvolle oranje brogue. Met deze oranje stappers ben je meteen in de stemming en tegelijkertijd modieus verantwoord!

Bij elk EK of WK worden de oranje gadgets uitbundiger; van brulshirt tot toeterhoeden en trompetten, je kan het zo gek niet bedenken. Manfield doet het anders dit jaar en brengt een waanzinnig, stijlvolle, limited edition oranje brogue op de markt. Eentje waarmee je écht gezien wil worden. Steel de show met deze originele en opvallende Manfield schoen. Met de WK brogue komen de mannelijke fans fashionable voor de dag; de musthave voor dit WK!

De brogue is niet alleen stijlvol en lekker opvallend, ook de kwaliteit is uitstekend. De schoen is gemaakt van echt suède en heeft een goede pasvorm. Bescherm het suède wel met de juiste verzorging.

Nog even geduld, de limited edition WK brogue is verkrijgbaar vanaf 21 juni via de website www.manfield.com en in de Manfield filialen te Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven en Arnhem.

Verkoopprijs: € 59,95
Verkoopinformatie: http://www.manfield.com/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten