BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

donderdag 13 mei 2010

Daan Nieber brengt manieren bij in Goed Fout!

Hoe is het gesteld met de hufterigheid in Nederland?

Hoe hufterig is Nederland? Presentator Daan Nieber neemt voor het nieuwe Veronica-programma Goed Fout! de proef op de som en duikt ons kikkerlandje in om te ontdekken hoe het gesteld is met de normen en waarden van onze medemens. Wat gebeurt er als Daan mensen vraagt te liegen voor de camera? Krijgt Daan zijn €50 terug als hij het per ongeluk laat vallen op straat? En zijn er Nederlanders die ingrijpen als ze zien dat iemand wordt lastiggevallen? Bewapend met zijn camera zoekt Daan het uit. Goed Fout! is vanaf maandag 7 juni om 22.20 uur bij Veronica te zien.



Iedere Nederlander denkt van zichzelf dat hij een modelburger is met uitstekende normen en waarden. Maar ondertussen wordt Nederland steeds hufteriger. Daan Nieber krijgt van Veronica de schone taak om flink wat Nederlanders te onderwerpen aan een gedragstestje. Hoe behulpzaam zijn Nederlanders tijdens het stelen van een fiets of het dumpen van gif? En geven ze alvast een reactie op camera op het overlijden van een nog springlevende BN’er? Daarnaast komen de nieuwste, schokkendste en meest hilarische 'Goed Foute'-internetfilmpjes voorbij.



Presentator Daan Nieber: ‘De opnames van Goed Fout! voelden als een soort kruistocht waarin ik als moraalridder, gewapend met 50 euro en een camera, datgene probeerde te doen wat Jan Peter Balkenende in 4 kabinetsperiodes niet is gelukt, namelijk de Nederlander weer wat normen en waarden bijbrengen. En dat bleek soms hard nodig! Als je het op de man af vraagt is iedereen eerlijk en zal niemand een fietsendief helpen of drank en sigaretten kopen voor een kind, maar in de praktijk blijkt dit toch anders te zijn. En het zijn zeker niet alleen de mensen van wie je het verwacht die de fout in gaan. In tegendeel, wij laten zien dat juist de op het eerste gezicht degelijke, normale mensen goed fout blijken te zijn. Ik vind het enorm leuk en interessant om te doen, maar voor mijn vertrouwen in de mensheid is het toch een iets minder positieve ervaring!’


Na Goed Fout! is Spot Central te zien. Dit programma brengt wekelijks de allerleukste en grappigste commercials uit binnen- en buitenland.

Goed Fout!, vanaf maandag 7 juni om 22.20 uur.

Spot Central, vanaf maandag 7 juni om 22.50 uur.

Voor meer informatie: http://www.veronicatv.nl/  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten