BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

donderdag 13 mei 2010

COMEBACK BOYZONE ZONDAG IN ‘CARLO & IRENE: LIFE 4 YOU’

Aanstaande zondag beleeft Nederland de comeback van de succesvolle Ierse boyband Boyzone. Voor het eerst sinds hun hernieuwde samenwerking bezoeken de mannen Nederland en vertellen ze exclusief bij Carlo en Irene over hun terugkeer.

Boyzone scoorde hit na hit in de jaren '90, maar nadat verschillende bandleden, waaronder leadzanger Ronan Keating, zich meer gingen richten op een solocarrière, stond de band een aantal jaar op een laag pitje.

In de zomer van 2009 werd er gestart met de opnames van een geheel nieuw album. Als in oktober van dat jaar bandlid Stephen Gately onverwacht komt te overlijden, is de verslagenheid bij de rest van de band groot. Ronan Keating vertelde eerder dit seizoen in ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ toch verder te zullen gaan met Boyzone. Het album getiteld ‘Brother’ zou worden afgemaakt en is opgedragen aan hun overleden bandlid. De bandleden brengen zondag een oude hit en een nieuw nummer ten gehore. Ook wordt duidelijk of de mannen wellicht culinair onderlegd zijn.

Uitzending: RTL 4, zondag 16 mei, vanaf 17.25 uur






Geen opmerkingen:

Een reactie posten