BEHIND THE STARS

"Behind The Stars" Shownieuws, Fashion, Royalty, Musical en veel meer.

dinsdag 30 maart 2010

Ochtendshow Jan Smit op 100% NL live vanaf Den Haag CS




Gisterochtend maakte Jan Smit in zijn eigen programma ‘100% Jan’ op 100% NL bekend dat hij aanstaande woensdag zijn programma live op locatie zal maken. Vanuit de hal van het NS-station Den Haag Centraal zal Jan tussen 07.00 en 10.00 uur live zijn radioprogramma presenteren en een aantal gasten ontvangen, waaronder Xander de Buisonjé.

Jan vertelt: ‘Den Haag centraal station is een van de grootste stations van Nederland, een prachtige plek om s’ morgens als DJ te mogen staan en zichtbaar te zijn voor het publiek. Daarnaast bevalt het me sowieso hartstikke goed zo als ochtend-DJ van 100% NL. Zelfs het vroege opstaan gaat heel goed!’

‘100% Jan’ is tot en met vrijdag 2 April te beluisteren op 100% NL tussen 07.00 en 10.00 uur.

Bekijk a.s vrijdag de fotoreportage op www.behindthestars.nl

100% NL

Met ruim 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Thomas Berge, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.



Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het 9e nummer ligt vanaf dinsdag 30 maart in de winkel met onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Jan Smit en Caroline Tensen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten